Swarte Prinsch

Molens spreken al eeuwen tot de verbeelding. Wie wil er nu niet een weekje of weekendje wonen in een oude Nederlandse Poldermolen? Het geeft een nostalgisch en vertrouwd gevoel. Kom logeren in deze molen en ontdek dit ‘Hollands Gloriegevoel’.
Uiteraard authentiek en sfeervol qua inrichting maar ook met wat trendy details. In een molen slapen heeft bijna iets magisch. Zeker als je ’s nachts vanuit je comfortabele bed in deze molen door het glazen dak naar het feeërieke verlichte houten tandwiel kan kijken. Verder heeft de molen een kleine maar moderne keuken. Ten slotte biedt de prachtige badkamer volop privacy en een fantastisch uitzicht over de weilanden tijdens het douchen.

Rondom de molen is een mooie en rustige tuin. De tuin is echt al een beleving op zich. Ga genieten op het bankje dat tegen de molen staat; voel je vrij en vergeet de tijd. Er zijn verder verschillende zithoekjes en twee ligstoelen om heerlijk lui in weg te doezelen. Doe een ‘vroege vogel’ ontbijt op de picknickbank of zoek een ander fijn plekje in de tuin, leg je kleedje en lekkers neer voor een knusse privé picknick.
Eigenlijk zou je zomaar dagen kunnen vertoeven in deze tuin maar als je toch nog de omgeving wilt verkennen, staan er in de schuur twee elektrische fietsen klaar.

De molen ligt naast het natuur- en recreatiegebied de Groene Ster (ook bekend als de Kleine Wielen), niet ver van Leeuwarden met strandje, waar je zomers lekker kunt zwemmen en zonnen. Het is verrassend om zo’n mooi natuurgebied zo dicht bij de stad te vinden. Wandelen door het waterrijke en vogelrijke gebied kan vanaf de molen, langs weilanden en een meertje.

Ook is er in de buurt een prima golf- en midgetgolfbaan en kun je een bezoek brengen aan dierenpark Aqua Zoo. Pak de auto of de (elektrische) fiets en in pakweg een kwartier sta je in het centrum van Leeuwarden. Hier kun je gezellig winkelen, een terrasje pakken of je ogen de kost geven in het Fries museum. Ook een ‘street art’ tour en een rondvaart behoren tot de talloze mogelijkheden. Ontdek deze veelzijdige culturele stad van Friesland!

 
Swarte Prinsch

Adres
Alddiel 4a
9255 XG Tytsjerk

Telefoon
+31646115875

" Wat een unieke plek om te verblijven! Deze kans komt niet vaak voorbij, slapen in een poldermolen op een prachtige plek net buiten Leeuwarden. Het verblijf is comfortabel, alles wat je nodig hebt is er, de omgeving leent zich voor fietsritten. De slaapkamer is knus. De badkamer is meer dan prima, met uitzicht over de polder. Mocht je een gaatje zien in de beperkte agenda, niet twijfelen en boeken! "
Willeke
" Geweldige ervaring. Ook fijn dat we de fietsen konden gebruiken. Leuk terwijl je onder de douche staat, kijk je uit over de landerijen "
Loes
" Een prachtige molen, op een mooie plek. Een mooie royale tuin om de molen en op de elektrische fietsen (vrij te gebruiken, staan in de schuur naast de molen) ben je binnen het kwartier in het centrum van Leeuwarden. Tevens ideaal om Friesland te verkennen. De molen is voorzien van een heerlijke douche en een aangename zithoek. Alles erg schoon en goed verzorgd, incl een heerlijk biertje bij aankomst. "
Michiel

Tarieven

Prijs per nacht (apr t/m juni en okt) Prijs
t/m 2 personen €170,00
Weekend, vakanties en feestdagen Prijs
t/m 2 personen €200,00
Prijs per nacht (nov t/m mrt) Prijs
t/m 2 personen €160,00
Extra kosten en opties Prijs
Eind schoonmaak €50,00
  • Minimaal verblijf 2 nachten
  • Genoemde prijzen zijn incl. toeristenbelasting, gas, water, elektra, bedlinnen, badhanddoeken, theedoek, handdoek en vaatdoek, excl. ontbijt
  • Korting van 10% bij een boeking langer dan 4 nachten
  • Aankomsttijd vanaf 14:00 uur en de vertrektijd op de dag van vertrek 11:00 uur
  • Meer informatie omtrent betalings- en annuleringsvoorwaarden, etc, vindt u hier: meer informatie

Stap 1: check beschikbaarheid

Stap 2: reserveer!